tisdag 26 november 2013

Vad har jag fått för gener då jag inte kan skratta med ljud?

Kommer inte ifrån hur intressant biologi är. Har nu läst igenom hela provkappitlet utan att ha haft en ända stund där jag bara sitter och tittar tomt utanför fönstret så som jag gör när jag inte orkar läsa men bara måste. Nej och jag kan det ganska bra måste jag nog säga. Jag ska öva ord och begrepp och så ska jag repetera celldelning och öva på lite praktiska uppgifter om genetiken. Och vad då gymnasiets svåraste obligatoriska kurs? Pah säger jag! Inte nära på lika svårt som till exempel matematik7 om derivatan som jag skrev på måndagen. Eller en massa andra prov, historiaprov kan ju nästan vara svårare. Visst det är en hel del att lära sig och ett brett område men jag har i alla fall inte haft problem med att förstå någonting. Allt som krävs är att lyssna och på riktigt försöka förstå på lektionerna. Kanske jag borde göra det i andra ämnen också. Men det går faktiskt inte, trots att man försöker hur mycket som helst kan man ju bara inte vara 100% fokuserad 6 intensiva timmar om dagen.

Mina bruna ögon har jag ärvt från en dominant gen från min morfar, min mamma har gröna ögon så det är lite mer avancerat men i alla fall har jag en dominant gen för bruna ögon och en recessiv gen för blåa ögon som jag fått av min pappa.

<3 : Madde
Hjälp mig i tävlingen klicka här så många gånger du orkar!

1 kommentar:

  1. hahaa ja hålle helt me om att biolla 2an int alls e svår :D ja fick 10 i den kursen o de av nog en av dom lättaste kursena enlit mig :p matta 1an va t.o.m svårare XP men de e nu va ja tycker o jätte intressant o kiva va den oxo :D
    Vive <3

    SvaraRadera