tisdag 26 november 2013

Bananer och choklad - en scouts efterrätt

Idag bestämde jag mig för att göra en liten god kvällsbit åt Bast och mig. Banener fyllda med choklad. Det är något som hör ihop med utflykter på något sätt och har aldrig gjort i ugnen förr men bra blev de där också. 




Det är så enkelt, ett lågnt snitt i banenen, tryck ner fyra chokladbitar i den och så i ugnen, på grillen, på trangian... Tills de ser bra och lagom mjuka ut. Och ja så ska de ha aluminiumfolie runt också, och det sätts också på före de tillreds så klart.

4 kommentarer:

  1. Du gör ju helt fel, nr1 chokon e på fel led, nr 2 man måst ju ha folie runt hela bananen för att den skall bli mör... ei näin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va har de fö skillnad vike led chokon e åt :D o hej d ble no riktit gott, o int e jag ju bästa kocken, d e bevisat :P

      Radera
  2. Klart det har, den måste ju vara lägns med bananen och inte på tvären.... :O Det synns ju tmo på bilden att bananen ennu är hård ;)

    SvaraRadera