onsdag 6 november 2013

Godkväll

Hektisk dag här hej. Nej men det har varit kul också. Inte speciellt tung skoldag, på grund av retoriktävlingen Svenska dagen till ära (glad Svenska dagen förresten). Så sjukt bra tal, ångrar lite att jag själv inte deltog, berodde nog mest på att jag helt enkelt var rätt så skraj för att stå där upp vid auditoriet. Inte de bästa minnena därifrån... Men det var så bra! Och så Christoffer Strandberg! Kan inte sluta älska honom. Han är från Kyrkslätt, och har gått i Lärkan. Nu mera är han skådespelare, och så otroligt bra. Hans grej är att immitera kända personer, och han kan. Det är inte han som står där utan det är verkligen Tarja Halonen eller Drottning Silvia. Nu har han gjort en egen pjäs. Och den turnerar han med, jag ska se den. Nästa tisdag här i Grankulla, ska på dejt. Berättade det för honom och han sade att det kommer bli den bästa dejten jag varit på. Om mindre än en vecka.


Efter skolan hade vi teaterövning, som första övning körde vi bara dramaövningar. Och jag älskar det. Älskar att dramatisera, jag behöver inte tänka vad folk tycker om mig, för det är ju inte jag utan det är min roll. Love it! Och så fick jag vara Jungfru Maria i vårt tre dimensionella bildspel. Älskar att vara i centrum, speciellt i sådana här tillfällen.


Sedan var det träningar direkt efteråt, första på tre veckor. Och folk var riktigt gulliga och tyckte att jag måste nog ta det lite lugnt, jag har ju just haft valpsjuka. Vad då tycker jag ju, kör på lika hårt och tävlingsinriktat som vanligt. Och så klart är det jag som med högst röst säger att vi vill spela i stället för att tänja, då vi får välja, jag som kanske är den som mest borde tänja. Men att spela är ju kuligare, så klart väljer man det.


Har dessutom debatterat och haft starka åsikter idag. En speciell tanke tänker jag ta i ett åsiktsinlägg. En sak där jag har tagit en ställning som man först kanske inte skulle tro att jag tog, men jag håller hårt fast vid det. Och jag tycker på riktigt att det borde vara så. Nå men mer om det senare.

Långt inlägg om dagen, men har ju inte uppdaterat under dagen så. Puss!
<3 : Madde



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar