lördag 30 november 2013

Månadens lista: November

Så var november också slut. Det betyder att man imorgon får öppna första luckan i sin julkalender (och ja jag har två, en scout så klart och sedan fick jag av världens bästa pojkväns mamma en prinsess choklad kalender). Här har ni månadens lista!

Salvia te. Behöver jag säga mer? Ni har nog hört tillräckligt om det.


Min tidiga julklapps planering. Det har lönat sig. Speciellt då vi i år ska ge julklapparna rätt så tidigt, på grund av Cuba resan. Och jag ska göra ett inlägg som publiceras då jag är borta om alla julklappar jag gav bort. Håll utkik!

Ingen kan se vem som ska få vad utgående från den här bilden haahaa

Mina Hagelsta-mjukisbyxor. De är gamla. Texten är sliten. Men då de är svarta kan man ändå ha dem. Och de har inte hål som typ alla mina andra mjukisbyxor. Dessutom har de varit otroligt sköna under provveckan, som ju har hållit på ungefär halva månaden.

Det är spegeln som är smutsig, inte byxorna...

På tal om provveckan så måste jag nog ta med min "provvecks-väska". Den är snygg. Den är fluffig och mjuk. Men det är snäppet för liten. Men på provveckan behöver man inte ha med sig mycket saker och då är den perfekt. Och urskön att bära dessutom på grund av den långa axelremmen.

Gossip Girl! Nu har jag en paus med att kolla på Rederiet (mörda mig inte Kumppis...). För tillfället är det Gossip Girl som gäller. Har hittat tillbaka till den serien.


Och så sist. Min nya lektionshäst. Galant. Fyra gånger har jag ridit honom och har har något speciellt. Och ja ni har antagligen hört tillräckligt om honom med. Men jag lovar, ni kommer att höra mer!


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar