söndag 3 november 2013

Produkttest: Nivea In-Shower Body milk

Fick en tester med ett nummer av Veckorevyn från sommaren. Idag då jag stod i duschen var det dags att testa. ville lite skämma bort mig själv. Tog fram det lilla paketet och läste.

  1. Tvätta dig med vanlig duschtvål
  2. Skölj bort den
  3. Smörj in Nivea In-Shower Body milk på fuktig hud
  4. Skölj bort den
  5. Torka dig och din hud är återfuktad
Och detta gjorde jag.

Det var faktiskt skönt. Jag har extremt torr hud och borde jämt smörja in mig med diverse fuktighetskrämer. Men jag varken orkar eller har tillräkligt tålamod för det. Det är så kladdigt och så kan man inte klä på sig på en väääldigt lång stund och dessutom tar det ju lång tid att bara smeta in så att det ska sugas upp i huden så bra som möjligt.


Det här var något nytt. Visste inte att det fanns. Visste inte att man kunde göra så och att det skulle funka. Det funkade. Och nu har jag en skön mjuk hud, med kläderna på utan det minsta kladd. Det känns först inte som om man får mjuk hud, man sköljer ju bort det. Men nu 10 minuter senare känns det verkligen, känns som om jag just skulle ha först suttit i 10 minuter och smörjt in mig med fuktighetskräm och sedan väntat i 15 minuter innan jag kunde klä på mig. För viss är det ju då också skönt efteråt. Men nu har jag bara varit en och en halv minut längre i duschen och har samma känsla. Positiv överraskning!


P.S. Om någon ur Niveas ledning eller någon liknande typ, bidrag till detta inlägg (som ju i princip är en reklam) är alltid välkomet ;)
<3 : Madde

2 kommentarer:

  1. köpte dendär efter att ja så reklamen, bara för att prova om de nu kan funka, o den gör ju de!! så skönt när man har bråttom nånstans !! ^^

    SvaraRadera