fredag 8 november 2013

Tassigt

Hopplektionen igår. Det mest beskrivande ordet jag hittar är tassigt. Hade inte Galant utan fick testa en ung dam, Ermi. Och hon var minst sagt tassig. Visste inte riktigt var jag hade henne. Hon var inte alls framme för hjälperna och så var hon nog ganska oerfaren hoppare. Men hon hoppade ändå allt, trots att det inte hade så farligt bra flyt, hon inte lyssnade på varken inner eller ytterhjälper och trodde till exempel att det funkar med en hur minimal sväng som helst. Det gick ju inte. Men det var en upplevelse. Och kan inte vara arg på henne, hon var ju söt som socker, och försökte det gjorde hon.



De här är alltså inte en vägran, hon bara tvekade lite och så hoppade hon rakt genom hindret, voj vännen


Visst det är helt kul att testa lite sådana här som inte hoppar perfekt och så, men då jag inte fått en enda lyckad hopplektion på hela hösten började jag lite fundera. Tycker det borde bli dags att jag hittar mig en hopphäst... Men ja, hoppning nästa vecka igen och det finns en liten chans att jag får testa Galant, hon skulle fundera på det och fundera på om jag klarar av honom då han blir het och kan rusa.

Men jag kan inte neka att den här lilla damen (hon var verkligen ganska liten, eller alltså liten i höjd, en robust kropp hade hon ju) var väldigt gullig och ja TASSIG!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar