torsdag 14 november 2013

Gå in i väggen. Utbränd. Kalla det vad f*n du vill

Idag. Suck. Har bara typ haft gråten inom mig och så emellanåt inte kunnat hålla den inne längre i princip hela dagen. Jag konstaterade bara att jag inte pallar skolarbete nu så gick i stället och lade mig. Inte skönt med det här då perioden  nästan är slut. Jag hade ett mål att klara det här, jag har kört på till tusen och nu när jag är där. Nästan där kändes det bara som om allt rann av. I form av tårar typ. Ja och hopplektionen... Kan ju säga att det inte ännu heller blev dem efterlängtade bra hopptimmen som jag har väntat på hela hösten. Kingis... Varför får vi hästar som inte är bra, det hjälper seriöst inte mig att han hoppat en fälttävlansbana på 120cm som ung. Han är inte ung nu och därför är han tung och jobbig. Men ja nu ska jag bara försöka sova... Kanske jag kan klara det i alla fall.

Ohh good times!

Vet seriöst inte varför jag gillar den här bilden, jag menar, jag står ju och borstar tänderna... Men på något sätt finns det den där speciella känslan där. Sommar. Sol. Hav. Segling. Och ja tandborstning med salt vatten (ett knep för vitare tänder btw!)

<3 : Madde

2 kommentarer:

  1. Det är okej att känna så ibland, o då funkar de bra med att antingen bara gå o sova, krama killen/mamma/kompis eller äta choko. O sen nästa dag känns det nog bättre, kämpa. Snart är det jul (o förläggning!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo d ska nog gå! Och jepp förläggning <3 D blir en perfekt belöning direkt efter provveckan! :D

      Radera