måndag 27 januari 2014

Partio on kärsimystä!

Det var nog ett bra veckoslut! YSP-kursen var sjukt rolig, informativ och bra. Och visst har vi skratat, och ja uttrycket "partio on kärsimystä" (scouting är lidande) blev ett väl använt citat. Efter en historia om en VU sm anlänt till en hajk utan sovsäck, liggunderlag och rock "koska partio on kärsimystä". Men ja, inte mycket fotograferat, och mest satt vi ju på föreläsning. De allra flesta bilder är tagna av Joel från Vasa, då han lånade min kamera för att vara journalist på lördagskvällens fest. Själv var ajg politiker och kameran skulle inte ha passat till min utstyrsel.

Köket <3 Varje måltid hade ett tema, ofta ett land och de var utklädda och spelade upp en liten sketch åt oss. Och god mat också! Ingen kunde inte älska köket!

Thailand

Klara för festen på lördags kvällen, kände mig riktigt ful som en konservativ politiker






Och efterfesten som var disco med våra favoritlåtar i en timme, vi hade tidigare skickat mejl med svar på vissa frågor och en fråga var ens favoritlåt

Ett fantastiskt veckolust måste jag nog säga! De hade nog rätt i att jag inte ångrade att jag gick kursen, men nej de hade nog inte rätt i att det var det bästa scoutevenemanget någonsin. Inget vinner vårt eget scoutgäng!

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar