onsdag 22 januari 2014

Man kan gå på dejt även efter nästan två år!

Igår blev det ingen bloggning. Jag spenderade dagen med Jonathan. Vi gick på dejt, vi gick och åt kakbuffé till KakkuGalleria. Så gott, att äta så mycket kaka man orkar. Tyvärr orkade jag bara med fyra kakbitshalvor (nej vi delade inte kakbitar utan bitarna var färdigt i halvor!). Juntti var inte så glad över att jag tog bilder ("inga obligatoriska pupsbilder tack!") men jag måste ju för bloggen, och annars också. Och nej det är inte heller som han frågade, om jag är tillsammans med honom för att ha något bra att skriva i min blogg. Det skulle ju nog vara en miss i så fall eftersom det alltid är bloggtorka då vi umgås.

Han ville intens posea på en bild, men jag gillar den här bilden i alla fall

SÅ GOTT!


Drack en kopp cactus te och det var alldeles galet gott, aldrig smakat tidigare men NAM

<3 : Madde

17 kommentarer:

  1. han har sin sprillans nya tommy hillfiger piké på ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp, dn e skitsnygg precis som han :)

      Radera
    2. fast kyllis då? :D

      Radera
    3. d finns väl fler än en skitsnygg människa i världen, dom e båda :D

      Radera
  2. Nå skitsnygg e nog lite att överdriva ja sku mera säga int så ful :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ursäkta, me jag anser att du inte har rätt att kommentera sådan hänt om min skitsnygga pojkvän! Men tack för kommentaren i alla fall :)

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    3. Det är sant, och jag älskar ju honom alltså är han snygg :)

      Radera
    4. Ja och eftersom det här är min blogg så är han snygg här! :)

      Radera
  3. Varför finns ert förhållande inte på fb? :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varför ska det finnas? Är det inte äkta om det finns på fb? Varför måste alla som söker upp mig på fb se vem jag hånglar med? Inte för att jag känner att jag vill dölja det, men jag bara undrar varför och tycker det känns onödigt :)

      Radera
    2. Nej det är ju inte nödvändigt, men alltid roligt att veta vem saker handlar om och så. Sedan tycker vissa att det inte är "officiellt" om det inte finns där, men det kan diskuteras.

      Radera
    3. Nej nu, jag är nästan 18 år, då ska det verkligen inte krävas att det står på en internetsida vem jag är tillsammans med för att det ska räknas. Vi är fan inte 14 längre, och jag anser nog att det är mer officiellt att bli presenterad som någons flickvän i snart två år, vara med på alla hans släktfester och så vidare. Och jag tycker inte jag har rätt att lägga ut hans namn så att alla kunde stalka och kolla in och dömma, i det här fallet vet jag att han inte skulle ta det minsta illa upp men jag tycker ändå att det här är en principsak. Jag är ändå en offentlig person, kanske ganska liten offentlig person men i alla fall och jag vill bli större.

      Radera
  4. Altså jag tycker man får kommentara va som hälst om mig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min blogg, jag bestämmer vännen :*

      Radera