tisdag 7 januari 2014

Oxen

Tja på er! Jag tänkte skriva lite om mitt horoskop, det vill säga oxen. Jag läser nämligen Veckorevyns horoskop som publiceras varje måndag. Dessutom kommer det lite specialgrejer då och då och nu tar jag upp en sådan här specialgrej. Nämligen olika stjärnteckens personligheter. Det är ju alldeles galet vad mycket som stämmer in på just mig i beskrivningen om oxen!


"Oxen strävar efter lugn och trygghet, men det betyder inte att Oxen automatiskt är en lugn och sansad person jämt" Jag inte så ofta lugn och sansad, men jag gillar absolut att vara det! Jag gillar att ta det lugnt och jag blir väldigt lätt uppskärrad om jag inte känner mig trygg.

"Oxens fokus ligger på att lösa problem och sedan njuta av livet då det är löst, stabilitet är så viktigt för oxens liv att den har svårt att slappna av utan det." En till sak. Alla problem ska lösas innan jag kan vara nöjd. Och inte bara mina egna, alla andras problem måste ju också vara lösta. Och det här med stabilitet i livet. Jag kan ju bara ta som exempel att jag inte kan sova om jag vet/tror att någon är arg på mig. Jag måste få det upprätt innan jag kan somna på kvällen.


"Oxen måste få veta att allt kommer att ordna sig innan den kan slappna av, men sedan då den slappnar av njuter den av enkla saker så som god mat, bra musik, sömn och avslappning." Låt oss här ta ett exempel från kvällen efter Lillens films premiär då vi var med Juntti Kumppis och Cappe ute på Junttis holme, killarna höll på att bråka med mig om att Kumppis nog inte skulle skjutsa mig längre upp på vägen på morgonen. Jag fick ju panik och alla tyckte att jag var så löjlig eftersom det ju var klart att han skulle skjutsa mig. När de tyckte att jag hade panikerat tillräckligt länge förklarade de att de bara bråkat. Och ja sedan kunde jag ju bara njuta av kvällen.

"Oxen gillar inte snabba förändringar, lojalitet och trygghet hör till det viktigaste för dem, liksom att ta hand om sina vänner." Jag HATAR snabba förändringar, som flytten för ett antal år sedan. Jag vill verkligen ha lojala vänner, och försöker även själv alltid vara lojal. Hellre en vän mindre än en som går bakom ryggen. Och att jag försöker ta på mig alla andras problem är ju inget nytt. Jag blev ledsen i Cuba då halva gänget hade matförgiftning och jag bara hade lite hosta, jag tyckte så synd om dem och jag kunde inget göra.


Det här var en del saker som träffade mitt i prick på min personlighet. Följer ni horoskop? Vet ni vad ert stjärntecken har för egenskaper? Stämmer de in på er?
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar