fredag 24 januari 2014

Princess


Kolla in den här tiaran! Nu är jag verkligen en prinsessan på gammeldansen. Det ända som saknas nu är den där efterfest klänningen, men allvarligt talat så stressar det mig inte egentligen. Hittar jag så är det jättekul men hittar jag inte är det inte hela världen. 


Och idag började jag till och med forma mina lösnaglar. Helt hur långa som helst kan jag ju inte ha så det var nog en hel del klippande och filande. Och jag är inte ens klar me formningen av hälften. Men tid har jag ju. Nu är det ju dessutom provvecka på kommande och med tre prov känner jag mig inte heller så farligt stressad inför det. 


Just nu sitter jag i tåget, lite stressad men det värsta börjar lägga sig. Jag är i rätt tåg på väg mot Tammerfors och det ska nog bli ett bra veckoslut. Jag har beslutat att vara öppen, glad, social och inte visa mina blyga sidor. Och LITA PÅ MIG SJÄLV, jag kan ju finska och även om jag råkar böja ett ord fel är det inte hela världen. Och vi är faktiskt tre stycken med svenska som modersmål och de flesta scouter är ju snälla och kuliga. Det är alltså på YSP-utbildning jag är på väg, en mediakurs för scouter. Puss!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar