fredag 31 januari 2014

Månadens lista: Januari

 En väldigt kort lista den här månaden. Och annars också. Inte öppnat datorn på ett och ett halvt dygn så nu är jag tillbaka igen. Men igår måste jag verkligen läsa inför finskaprovet idag och idag efter skolan åkte jag till Böle och spenderade hela dagen med Juntti. Men som sagt, tillbaka nu!

Definitivt min Duffel Bag från Helly Hansen. Älskar den, snygg stor och går att ha på ryggen!

Gallis! Gillar honom bara mer och mer (om det går att gilla honom mer). Igår fick jag hoppa första gången med honom. För att vara första gången gick det riktigt bra enligt mig, jag är nöjd. Han stack inte en ända gång och jag lyckades nog hålla honom ganska bra. Hoppas jag övertygat ridläraren också, så att jag får hoppa med honom även nästa vecka. Vet inte om jag någonsin tidigare ridit en häst som alltid VILL, det gillar jag!

Träningsappen, rumpan i skick till sommaren gäller det verkligen nu!

Det var månadens lista, förlåt jag skulle ha med ännu en sak som jag tyckte var riktigt bra men sedan då jag gick och skulle fota det stod jag med kameran i handen och funderade i fem minuter att vad var min brillianta ide. Och nej, har inte kommit på vad det var så då får det vara.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar