torsdag 16 januari 2014

Kom igen nu då

Borde visst aldrig ha sagt något om att ni besökte bloggen så bra, för nu är det så lite sidvyer att jag nästan börjar deppa. Börjar sent idag också och har bara matematik och dans och sedan slutar jag. Och Nu börjar allt finnas, hittade ett par ballerinaskor i mitt skåp igår som jag i flera år har trott att inte går på mig. Eftersom de är ungefär samma färg som min klänning och jag ska dansa i ballerinas så testade jag dem, och ja de satt ju ganska bra. Riktigt bra alltså. När jag då färdigt hade klänningen på mig testade jag smycken, och ja det jag hade planerat passade bra, bara örhängen som jag inte har. Och så beställde jag frisörtid för att testa min frisyr, och började även planera mina naglar. Lösnaglar so gäller jo! Som jag ser det är det bara efterfestklänningen och tiaran som fattas, och så örhängena då. Och ja, jag ska ha tiara!


<3 : Madde

2 kommentarer:

  1. Sluta obsessa över sidvyer och antal läsare! Om du skriver om sånt du tycker om och sånt som gör dig glad så kommer läsarna till dig. Och inlägg som är frampressade med våld är inge kul att läsa....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej tack, men det känns bara inte så bra då alla plötsligt försvann en dag… Och jag skriver aldrig för att jag "måste" :)

      Radera