fredag 9 oktober 2015

J-sitz 2015

Igår var ingen vanlig torsdag, ingen ridlektion för mig utan i stället blev jag kvar i skolan tillsammans med Pauliina och efter någon timme började vi fixa oss för kvällen. Det var nämligen dags för journalistiklinjens årsfest. Med temat mustasch och spanskt. Jag var en av de få som valde att rita min mustasch i ställe för att köpa från Tiger, och faktiskt en av de få som ännu hade kvar den efter middagen.


Alltså en sitz med i princip bara journalistikstudenter, gamla som nya. Måste nog säga att gamylerna antagligen hade det roligast, eller så verkade det. Men de kände så klart flest. Själv satt jag inte med några andra gulisar utan mest tredje årets studenter, men bra gick det och trevligt hade jag. Att dessutom få höra av en tredje års student att jag är som gjord för journalistik linjen är något som värmer. God mat, fina tal, kreativa presenter av andra ämnesföreningar och världens bästa rap-låt om vårt kära j-komm. Själv blev jag bara en liten stund på efterfesten, då jag talade med andra och hörde att de var på väg vid tolv tiden tänkte jag att jag inte väntar på sista tåget klockan ett utan i stället ger mig iväg halv tolv till tolvans tåg. Ett smart val tror jag. Men en lyckad kväll i alla fall. Lite för lite sömn och lång skoldag idag men definitivt värt det. Än en gång (ska försöka att inte säga det här så ofta i fortsättningen) jag har hamnat rätt.

Jag tror Ville var den enda med oäkta mustasch som verkligen passade i den. Eller vad säger ni? Visst ser den bra och nästan äkta ut till och med?

Och en annan väldigt kul grej var haalarmärket vi fick (nej jag tänker inte säga overall om våra studenthaalare, bara att acceptera lite finlandssvenska här). Galet snyggt och det är ju jätte kul att samla på sig märken som man kan sy fast sedan då vi får själva haalaren.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar