måndag 5 oktober 2015

5 - 11 oktober

Kärleksproblem? En vän hjälper och stöttar dig medan du försöker reda ut vad som pågår, kära Oxe. Stark längtan efter någon känns nästan som plågeri i början av veckan, men kanske kan denna distans också väcka nya tankar. Om du jagar någon som spelar svår får du nu tid och utrymme att verkligen fundera på hur livet ihop skulle kunna se ut för er två. Men allt är inte omöjligt när det kommer till kärlek, tvärtom, du får flera tillfällen att visa intresse, eller ta emot visat intresse, och saker blir mycket mer harmoniska än du anar. Det gör det också lättare för dig att fokusera på jobb eller uppgifter som du helst skjutit upp de senaste veckorna.

Det känns lite som att om det handlar om kärlek riktar det sig oftast till singlar, och det har jag själv ju inte varit på ett bra tag. Enda dagen jag ser Jonathan den här veckan är idag så "flera tillfällen att visa intresse" finns väl knappast. Men harmoni är ju alltid bra så vi får i alla fall hoppas att det stämmer. Om det är på kärlekslinje eller någon annan stans. Bra att jag kan fokusera på jobb och uppgifter, snart börjar tenterna i skolan samt att även en hel del andra deadlines finns inprickade i kalendern. Och jag kan väl erkänna att jag kanske inte har läst så mycket jag kanske ha borrat, speciellt i statskunskapen.

Och ja, jag har slutat med mest romantiska dagar, tycker själv att de oftast är ganska tråkiga, speciellt med Jonathan i militären, kanske börjar ta med dem i något skede igen.


Bara för att jag såg bilden på alpackan på min dator och tyckte hela den representerar ett både galet roligt men även störande tillfälle

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar