måndag 27 juni 2016

Midsommaren över och veckan börjar med stadsfullmäktige

Ska skriva ett inlägg om midsommaren snart, men just nu vill jag ta och skriva om veckans första dag. Förresten, jag har internet i lägenheten, party! Min plan från början var att åka tillbaka till Hangö på söndag kväll. Men så insåg jag att nej jag orkar inte, och att jag betydligt hellre stiger upp en halv timme för att få stanna i Porkala en natt och ta det lugnt under kvällen. Så det gjorde jag, blev bjuden på middag i Porkala Marin, på Bryggan av Jonathans familj och sedan tillbringade vi resten av kvällen i soffan och lade oss tidigt.

Så steg jag upp idag på morgonen, bara några minuter efter att Jonathan åkt till jobbet, fixade mig och så styrde jag mot Ekenäs. Idag fick jag ett nytt rum, ett rum jag kommer att få ha minst tre veckor och som ingen behöver före det. Skönt, det jag haft hittills har det varit möte i varje morgon så jag har inte kunnat börja jobba då jag kommer dit utan först efter gemensamma morgonmötet.

Ja, på tal om morgonmötet fick jag inte den trevligaste överraskningen där. Jag hade ingenting på gång så gissa vem som fick ta och reda upp och skriva om stadsfullmäktiges möte förra onsdagen. Jo, undertecknad här. Fick koncentrera mig ordentligt för att förstå och skrev sedan lite anteckningar, ringde ett samtal för att få lite kommentarer på det och skrev sedan ihop fyra små notiser av det. Verkligen inte det roligaste men det är bra att lära sig att göra sådant också, det var nog inte första gången jag hamnar göra sådana saker. Hör väl lite branschen till.

I morgon väntar dock en lite roligare grej. Eller jag får i alla fall lämna redaktionen och åka iväg på uppdrag. Ska på informationstillfälle och prata med soppoliser. Inte det mest spännande heller men det är alltid roligt att åka ut på fältet.

Så körde jag tillbaka till Hangö, cyklade till biblioteket och lånade hem del två och tre i Engelforstrilogin så det blir att läsa i kväll. Så var jag i butiken och nu ligger jag på soffan. Väntar att maten smälter lite och så ska jag köra ett litet träningspass innan jag börjar dra mig mot sängen. Ska verkligen försöka få ordning på bloggen nu, skärpning!

Fyra år sedan

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar