torsdag 2 juni 2016

Antagligen det mest onödiga jag gjort

Vet ni vad mina vänner? Nu har jag körkort! Så där helt på riktigt, inget kvar av körkortet mera utan i dag gjorde jag faktiskt allra sista körningen med bilskolan och det enda som händer nu är att kortet förnyas var femtonde år. Så galet skönt, om en månad går nämligen det kortvariga kortet ut så det var väl dags nu. Annars var det det onödigaste jag har gjort.

Det ska väl egentligen gå ut på att man ska köra en rutt två gånger och där emellan ska läraren berätta hur man ska köra mer ekonomiskt och så ska man se hur mycket man sparar andra gången. Det här gjorde vi inte alls utan vi bara körde runt i ungefär en och en halv timme, så sade läraren att jag kör riktigt bra. Så frågade han om jag vet varför jag kör bra och så svarade jag för att jag kör mycket och det var rätt svar. Skönt att få det bekräftat i alla fall att jag faktiskt kör ganska mycket och att det leder till att jag varit med om en hel del saker men också till att jag blir en bättre förare.

En riktigt onödig lektion för mycket pengar men nu har jag körkortet och det stannar hos mig så länge jag håller mig till hastigheterna och reglerna. Tuppen blir inte utan körduglig ägare.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar