onsdag 13 januari 2016

Nyårslöften

I hela januari tycker jag nog det är tillåtet att skriva lite inlägg om det nya året. Gjorde inga nyårslöften på nyårsafton, men några har jag nog hittat på så hr på efterhand. Både mål och löften kan man säga.

Fotografera mera. Det är nästan pinsamt hur stilla kameran låg förra året, och jag gillar ju det. Fotopromenader, mera aktiv med kameran på evenemang och så vidare.

Fortsätta träna mera. Började på hösten med att jag ville ha tillbaka kondition och muskler från före ABI-året så jag satte upp ett mål om att träna tre gånger i veckan, där ridning, lång promenad och dylikt räknas. Höll det ganska bra och nu ska jag bara fortsätta så att det blir mer och mer rutin. Jag mår så mycket bättre psykiskt också av det.

Blogga oftare, eller sträva till två inlägg per dag. Har länge haft det som mål och nu känns det som att det kan lyckas. Det kommer att komma dagar då jag inte bara orkar blogga men jag ska sträva efter att ha inlägg förberedda för sådana dagar så att det inte blir tomt.


Försöka att inte vara en så jobbig flickvän och hålla ett bra förhållande. Militäråret var ganska svårt, tror på att det blir bättre nu. Vill ni förresten ha ett inlägg om hur det var att ha sin kille i militären?

Mindre ångest. Det här är en önskan och ett mål, jag vill ju inte må så psykiskt dåligt som jag ibland gör.

 <3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar