onsdag 27 januari 2016

Dagens skola

För att göra de andra gruppera lite avundsjuka och för att lite visa hurdana lite annorlunda skoluppgifter vi kan ha åt de intresserade. Som jag skrev tidigare gör vi inför redaktionsprojektet Smocka listor som ska locka till underhållande läsning och förhoppningsvis en massa delningar på sociala medier. Min grupps ena lista handlar om att klura ut vilka de tio bästa caféerna i Kronohagen är. Så idag har vi spenderat flera timmar på att söka upp caféer, intervjua personal, fotograferat och självklart provsmakat. Inte helt fel eller vad säger ni? En väldigt rolig uppgift som till slut gjorde att hela gruppen var galet trött och det var riktigt skönt att vi lämnade tre resterande caféer till i morgon. Men här är i alla fall lite bilder på hur det ser ut i Kronohagens caféer.









En "red latte" som är gjord på roibos busken, det är pressat så att det fungerar som kaffe, så denna dryck är som en latte men smakar te. Gissa om jag gillade?





Mer i morgon och så ska det sammanställas till den bästa listan så att vi får flest delningar och vinner "det hemliga priset".
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar