tisdag 15 september 2015

Tuppen vet allt om mig

Som de flesta vet heter min bil Tuppen (på grund av registernumret VVC), min älskade svarta Volkswagen Golf. Och då jag kör den ensam talar jag. Mycket. Alltså verkligen, jag kan sitta och tala för mig själv en halv timme non stop utan problem. Det kan vara allt från ett skolföredrag jag övar på, några ord jag försöker memorera eller som oftast, mina känslor. Alltså det här låter så galet redan att jag undrar om jag över huvud taget borde skriva det här inlägget, alla kommer bara tycka jag är störd och jaa.


Men i alla fall. Jag talar väldigt mycket känslor högt för mig, för jag har väldigt mycket känslor. Jag är en väldigt känslig och blödig person. Jag kan tala om någon eller något jag stör mig riktigt mycket på, hur orättvist någonting är eller om jag bara blivit helt galet sårad över. Jag blir tyvärr ofta sårad över saker man inte ska bli sårad över. Jag vet inte hur många gånger jag har kört någonstans och tårarna bara strömmat för jag har börjat tänka på någonting jag kör. För allt börjar ju med att jag tänker,sedan förklarar jag ofta saken högt, som om jag förklarade till någon och så börjar jag gråta.

Ibland blir jag även riktigt riktigt arg, har även flera gånger bara vrålat så högt jag kan då jag har velat uttrycka min ilska över något jag börjat tänka på. Jag visar sällan ilska, jag är inte så bra på det. Oftast börjar jag bara gråta för att jag inte kan bli arg. Men i bilen kan jag öva mig på att vråla riktigt högt bara för att känna hur det känns att göra det, det är faktiskt ganska skönt ibland.


Nu låter det verkligen som att jag är både otroligt dum och farlig i trafiken, men jag kan försäkra er om att det här inte påverkar min körning. Tror jag i alla fall, jag tror dessutom det håller mig mera vaken att tänka mycket och tala för mig själv än om jag bara skulle köra tyst för mig själv och radion. Men ja, min bil, Tuppen, vet nog mer om mig än de flesta människor och han har nog sett mig i så gott som alla mina lägen. Allt från galet glad till riktigt förtvivlad nere på botten. Finns det någon annan som gör det här? Snälla säg att jag inte är den enda.


<3 : Madde

1 kommentar:

  1. Jag sjunger alltid högt och inlevelsefullt när jag kör bil ensam. Eller så ringer jag folk. Det är sällan tyst i bilen när jag kör. :P

    SvaraRadera