tisdag 22 september 2015

Hösten

Nu är hösten här på riktigt, jag har börjat förstå att sommarmånaderna är slut och att jag kan vänta mig gula löv, regn och kyliga vindar. Så varför då inte sammanfatta lite vad som kommer att hända i mitt liv den här hösten.

Mest kommer det ju att handla om studierna, det nya och spännande. Att jag äntligen får studera något jag brinner för, det är bara galet tufft. Och allt vad studielivet innebär. Det blir ett veckoslut med gulisar i Borgå skogar, årsfester och så vidare. Taggad? JA!

En annan ny sak, eller snarare en sak jag länge velat ta upp på allvar i höst är att jag börjar spela teater. På våren tog jag mod till mig och frågade om det var möjligt och visst var det det. Så på söndagen är första träffen och sedan kommer jag att öva öva och öva för att på våren äntligen få ställa mig på scenen några gånger igen.

En hel del scoutmöten att dra den här hösten, väldigt många ledare som helt enkelt inte har möjlighet att vara där. Då gäller det för oss som har möjlighet att kämpa på och hålla lågan uppe. Även en traditionell höst förläggning skymtar i början av december.

Den största saken som sker i höst stavas F-L-Y-T-T. Nu släpper jag en bomb. Men ja, jag ska flytta till stan med mamma och Igo. De har köpt en lägenhet som för tillfället renoveras, och mot slutet av hösten är det tänkt att vi flyttar. Spännande.


Inte jätte mycket specifika grejer inplanerade men en hel del program nog. Ännu är inte alla veckoslut fulla, men kommer nog att bli det kan jag tro...
Vad gör ni i höst?
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar