fredag 18 september 2015

Svarar på kommentarer

Jag fick oväntat mycket kommentarer på mitt inlägg om boken "Femtio nyanser av honom" så jag tänkte att jag lika bra kan svara på några i ett inlägg.

Jag har ett bokomslag runt alla de böcker jag läser, oavsett titel. Löser alla problem :)
Elvira
Nu måste jag säga att jag känner mig lite dum då jag inte riktigt har koll på vad ett bokomslag är. Eller jag tror att det är ett sådant pappersomslag som vissa böcker har som är löstagbart. Men ofta har de ju samma pärm bild som själva boken och alla böcker har ju inte ett sådant. Så menar du att har ett eget som du alltid lägger på den boken du läser? Och hur fungerar det med olika storleks böcker då?

1. Boken och filmen är Super!! Fattar inget när folk klagar. 2. Det är bara en bok, man ska kunna läsa vad som helt vart som helst :)
Daniela
Vad roligt att höra även en sådan åsikt om böckerna och filmen, gillar inte att folk försöker påverka mig till att inte läsa för att den "är dålig", vill helt enkelt skapa min egen uppfattning. Visst det är kanske bara en bok, men det är en bok med sexuellt innehåll och har inte världens bästa rykte så folk som inte vet så mycket tror antagligen lätt att jag sitter och läser porr.

Jag skulle säga att du helt enkelt ska strunta i att läsa den. Inte alls värd lästiden! :P
Tidstjuven
Som jag sade i den förra kommentaren vill jag helst skapa min egen uppfattning om huruvida den är bra eller inte. Men tack för din kommentar och synd att du inte gillade den. Jag accepterar din åsikt men hoppas på att jag själv ska tycka bättre om den så att det inte känns som slöseri av tid.

Jag har sett x antal kvinnor läsa 50 shades "in public" ;)
Johan
Vad skönt att höra, då kanske jag också vågar. Har faktiskt med den i skolväskan och planerar nog att läsa på tågresan hem.


Vad tycker ni om det här konceptet att svara å kommentarer i inlägg? Jag har även fått en hel del kommentarer på mitt inlägg "Tuppen vet allt om mig" så jag skulle kunna göra på samma sätt med dem. Vad tycker ni?


Här får ni nu en försenad bild från gulisintagningen, n bild på min outfit tagen med kamera


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar