torsdag 24 september 2015

BLOGGTRÄFF

Igår gjorde jag något jag aldrig gjort förr. Jag var på bloggträff! Jag blev så positivt överraskad. Vi samlades 15 finlandssvenska bloggtjejer på restaurangen The Cock (evenemanget var inte bara för tjejer men saken är ju den att vi dominerar i bloggvärlden, och speciellt i den finlandssvenska). Vi åt en galet god middag till rabatterat pris, jag vet inte när jag senast varit så mätt som jag var igår. 

Min portion, ibland måste man få äta världens godaste biff

Jag uppskattade verkligen att bara i några timmar få sitta och snacka med andra finlandssvenska bloggare och diskutera fotografering till bloggen, träning och annat som man har gemensamt. För även om man är väldigt olika åldrar, bloggar på olika portaler om helt olika saker hittade vi väldigt snabbt en massa att tala om. Vi skulle ha fått ta en liten bit kaka från efterrättsbordet, men den här tjejen var så galet mätt att det helt enkelt inte gick. Måste ändå gå och kolla på kakorna på efterrättsbordet och jag grät lite inombords över att jag inte kunde få i mig något mer.

Himmeln? 

Tror jag får upp inlägg om goodibagen vi fick!
<3 : Madde

4 kommentarer:

 1. Jaa visst var det trevligt igår? Tycker jag också, bloggträffar är alltid så mysiga, då man får chansen att umgås med "likasinnade" :) Och tårt-buffén till efterrätt var en dröm! Köttet såg också riktigt mums ut.

  /Den svenska bloggaren

  SvaraRadera
 2. Nä men alltså herrejessändå jag följer dig ju redan på Instagram! Kopplade inte alls ihop Mette med prinsessan Madde igår. Oj så det var god mat, jag rullade hem från restaurangen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Det hade jag ingen aning om men visst är det jag :D

   Radera