fredag 25 maj 2018

Vad jag köpte i Dublin

Som lovat kommer här nu det andra inlägget om Irland (åtminstone ett till på kommande), nämligen vad jag köpte i landet jag förälskade mig i. Köpte faktiskt inte så mycket men några saker kröp sig ned i min resväska.

Byxorna är nog min favorit. Har länge längtat efter ett par byxor i den här stilen, för att kunna variera jeansen och ha något lite stiligare som ändå inte är klänning i garderoben, och så hittade jag dessa perfekta. Precis som jag misstänkte så jag provade dem i Dublin var det min uppsvällda resemage som gjorde att de kändes lite tajta där (som alla andra kläder jag hade med mig) och sitter perfekt här hemma. Så fina och så sköna. 




Så köpte jag en ryggsäck och en vattenflaska på Pennys, det vill säga Primeark. Billigt och inte bästa kvalitet men så fina och de håller vad de håller. Pennys var dock inte alls lika bra som Primark i Amsterdam.

Världens finaste vattenflaska alltså! Ska försöka dricka mer för 50 000 gången i mitt liv. Och med en liters flaska som är Harry Potter inspirerad borde det gå lite bättre än de andra gångerna. Sökaren från Hufflepuff är här (ja det är vad jag blir enligt alla tester. Alltså sökare, och Hufflepuff för den delen också.

Kunde inte heller motstå den här söta kökshandduken, kan ju meddela att jag blev lite kär i deras söta får som fanns överallt.

Och ryggsäcken, har länge velat ha en ryggsäck i lämplig storlek, som det ryms saker i men som inte ändå är Helly Hansens 50L. Och så fina färger!


Köpte självklart lite snacks under resan också, bland annat två nya Skittles smaker, och det måste jag ju testa då det är mina favoritgodisar. Den övre heter Sweet Spicy och är verkligen stark, man kan inte äta många eftersom det bränner ordentligt i munnen. Den nedre heter Brightside och har väldigt somriga smaker. Så som lemonad och vattenmelon. Den gillade jag mycket, utom "summer punch" smaken.

Och måste bara visa, i Irland är spearmint blå och pepparmint grön. Allvarligt talat vad är felet, så mot hela min världsbild!!!

Och självklart måste man på en studieresa köpa haalarmärke till sig. Vi köpte sådana här för att representera den klassiska Guinness ölen från Irland (ja jag smakade en klunk för att man måste, blä och fy). Är lite ledsen över att jag inte har ett märke från Amsterdam, skulle köpa sista dagen men plötsligt rann tiden iväg och sedan hittade vi inte heller på flygfältet där det blev lite bråttom också. Men i och för sig spenderade vi de sista timmarna i Amsterdam på sexmuséet så det är väl prioriteringar där...


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar