måndag 21 maj 2018

Två veckor till arbete

Nu är skolan över, jag har faktiskt skrivit min sista tentamen och lämnat in min sista essä på Soc&Kom. Har kandidatavhandlingen kvar och sedan en tentamen i nordiska språk. Och sedan är allting inför min kandidatexamen klart vid Helsingfors unversitet. Om två veckor börjar jag jobba på Västis, och under de två veckorna är planen att få allting det här klart. Eller ja, tentamen är 13.6 så den går ju inte att få undan före sommaren. Men avhandlingen. Har nu skickat iväg den för språkhjälp, så ska jag skriva mitt abstract och förhoppningsvis ha den sista träffen med min handledare.

I dag har jag gjort tre stycken rastningar, och även varit ute med Chili. I morgon ska jag rida första gången på en och en halv vecka igen och börjar med ridlektion direkt. Nu då jag rider så mycket känns en sådan här paus som väldigt lång. På kvällen ska jag även sköta en rastning. På onsdagen står ingenting annat än lunch med Ana i kalendern. Det vill säga arbete med avhandlingen som gäller. På torsdagen blir det ett träningspass och mera skolarbete.

På fredagen ska jag rida igen och sedan på kvällen gå på fest, som vi alla ämnesföreningar vis skolan ordnar för våra medlemmar. Skojigt. Efter det passar det bra med ett lugnare träningspass på lördagen och sedan en springtur på söndagen. Försöker hålla de här två veckorna så tomma som möjligt för att kunna få allting jag behöver klart innan sommarjobbet.

Nästa vecka bjuder bland annat på årets första segling och även att hålla en föreläsning om att studera journalistik i Grani gymnasium. Ett tag sedan jag föreläst, men är riktigt ivrig eftersom ajg alltid märker hur kul jag tycker att det är.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar