onsdag 9 maj 2018

Pino & Rosso

Det här veckoslutet har jag vaktat två stycken lagottos. 14 åriga Pino och 1,5 åriga Rosso, en rolig kombination av en gammal gubbe och en liten bebis känns det som. 


Rosso känns som en enda stor lurvboll som far omkring och är precis överallt. Om han lägger sig bredvid en i soffan lägger han sig halv ovanpå en och på natten sover han fastklistrad i en då han har ro att sova i sängen. Han for omkring ganska mycket, även på natten och bytte sovställe ungefär 25 gånger per natt kändes det som.


Pino är då gamlingen som har lite ont i sina leder men annars är pigg och glad och vill vara med. Han hör och ser ganska dåligt men då han vet var alla är är han lugn och blir gärna kliad, så länge inte Rosso tränger sig i mellan och tycker att han ska ha all uppmärksamhet.


På promenaderna är Rosso ivrig och drar iväg som en galning och det krävs en hel del styrka för att hålla honom tillbaka då han rycker till. Och hålla koll på att hans ryck i kopplet inte leder till att man i misstag rycker till i Pino som tar det lugnt och snusar på alla fläckar han hittar.




Han ser ju ut som ett litet får nästan




Skönt i solen

Vi hade trevliga fyra dagar tillsammans även om jag tycker att de kunde ha låtit mig sova lite längre på morgnarna. Även om de gillar människor verkade de ändå inte ha så mycket ro att mysa längre stunder, speciellt inte Rosso som gärna lade sig i famnen men stannade där max ett par minuter.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar