tisdag 8 maj 2018

Bloggträff i Helsingfors

I fredags gjorde jag någonting väldigt spontant. Jag visste nog att det var bloggträff i Helsingfors och att det var min klasskompis Sofia som hade ordnat det. Jag hade dock inte anmält mig eftersom jag inte visste hur min fredag skulle se ut och hade ganska många olika alternativ på vad jag skulle göra så jag kunde inte bestämma mig. På fredag eftermiddag då vi satt i parken och åt picknick för att fira att Smocka var över kom bloggträffen på tal och spontant bestämde jag sedan att visst kan jag ju komma med så anmälde mig då det fanns platser kvar. 


Vi samlades ett litet gäng på Lost in Helsinki (ja, där jag fick matförgiftning senast jag åt där), drack några drinkar och åt god mat medan vi talade om bloggandet och allt möjligt annat. Tilda höll en liten föreläsning om hur hon tänker kring fotandet, med betoning på bloggbilder. Baserat på bilderna i det här inlägget skulle man ju tro att jag satt med bomull i öronen men nej, det var bara så mörkt där och jag har inte lyckats lista ut hur jag ska få det att fungera med kära 30D.


Vi fick även en goodiebag som jag visar i ett annat inlägg och efter ett par timmar tog jag sedan metron tillbaka till Drumsö. Åkte faktiskt västmetron fyra gånger första samma dag som jag åkte den för första gången.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar