måndag 21 mars 2016

Grani

Idag efter praktiken tog jag Tuppen till Grankulla för att tvätta kläder. Det är lite jobbigt att vi inte ännu har en tvättmaskin i stan, och på torsdagen skulle jag ju gärna få ha lite rena kläder att ha med till Ruka. Men ingen annan hemma och jag har inga saker här. Så nu har jag kollat igenom YouTube på min telefon och sitter vid köksbordet och vet inte vad jag ska göra. Så lite tid kan jag väl få att löpa med att blogga, och snart blrde mamma och Igo komma hem. Jag gissar att jag bara skriver av lite tankar jag tänkt och saker som hänt. 


I natt vaknade vid halv tre och hörde hur husets dörr öppnades, alltså till hela huset till trappuppgången inte till vår lägenhet. Jag vaknade alltså inte på grund av ljudet men typ genast efter så hörde jag dörren gå. En stund senare hörde jag en lägenhetsdörr öppnas, ganska logiskt liksom. Sedan inser jag att det var någon i lögenheten rakt ovanför eftersom jag hörde steg. Och det var minsann ingar lätta försiktiga "jag-går-tyst-för-att-inte-väcka-någon-steg", nej, ett jäkla klampande var det och rakt ovanför mitt rum alltså. Jag lyssnade på det då personen gick av och an i några minuter och sedan slutade stegen, inte störd eller arg jag hade ju inte vaknat till det utan var vaken. Men jag funderade på någonting, jag räkar veta att det är en barnfamilj som blr där ovanför oss och att det är två små tjejer som har sitt rum ovanför mitt, om dagarna hör jag dem springa väldigt mycket. Men vem klampar i två småflickors rum mitt i natten en söndag natt? Jag är förundrad. 


I helgen var det navigatorbal, vad annat kan jag säga än att roligaste kvällen på länge. Lång teaterövning dagen efter var ju inte optimalt men bra gick det trots det och adrenalinet sopade blrt tröttheten åtminstone då vi övade. Sista övningen innan genrep var det för min del, pirriiigt... 


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar