tisdag 29 mars 2016

Att vakna utmattad

Idag vaknade jag i Porkala, inte alls utvilad. Tvärtom, jag drömde mardrömmar hela morgonnatten och hade säkert spänt mig så mycket och varit så nervös sömnen att jag inte blev utvilad. Jag drömde att jag var på Böle tågstation och att min väska stals typ tre gånger, jag pratade med tjuvarna och diskuterade om att få tillbaka mina saker. Vi ringde polisen och så och tvingade personen att sitta kvar. Men varje gång jag fick tillbaka väskan blev den stulen igen, så störande.

Idag ska jag ta det lugnt, åka till UniSport på ett 45 minuters stretchingpass, tyckte det passade bra så här efter en skidhelg och på kvällen blir det ridlektion. Måste nog skriva min reflektionsessä idag. Fan vad jobbigt det känns att skriva tre sidor om hur Smocka var, jag kan lätt skriva en och en halv tror jag, men att fördubbla längden. Vad tänkte någon där liksom? Men jag har redan varit ganska produktiv här hemma från Ruka, nya bibringar är köpta och beställda till Tuppen, jG Hr bokat teaterbiljetter till Titanic och jag har utvärderat praktiken. Nu är det lunchdags!

Bara för att jag längtar till sommaren och seglatser, och för att jag fortfarande gillar den här bilden där jag borstar tänderna otroligt mycket!

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar