tisdag 15 mars 2016

Dagens misslyckanden

Efter två misslyckanden inom en timme efter att jag vaknat bestämde jag mig för dagens inlägg. Jag insåg att det antagligen händer fler saker, så var så goda.

Jonathan sov över hos mig och som många vet jobbar han som elektriker. Det leder till att han börjar jobba väldigt tidigt, han hade väckning 06:15 för att kunna vara på jobber 07:00. Då jag vaknade på morgonen insåg jag att det måste vara sjukt tidigt eftersom han ännu sover, kollar ändå på klockan och ser siffrorna 07:07. Hans väckarklocka hade inte ringt och han blev försenad. Shit!

Min toalettborste gick sönder. Medan jag använde den till att putsa toaletten. Borsten lossade från skaftet. Den gick inte att få upp på annat sätt än med handen. Blä!

På praktiken idag var meningen att följa med hur radion fungerar. Vi fick med Elis välja mellan migration och robotar (så där förenklat). Jag valde robotar för det lät så tufft. Tyvärr slutade det med att ingen riktigt svarade eller hade tid att ge intervju, så jag fick mest sitta vid en dator och läsa om artificiell intelligens. Jätte intressant men jag skulle ju gärna ha åkt och kollat på robotar, vilket var meningen.

Jag gick via butiken på vägen hem, köpte tops och dip. När jag kom hem insåg jag att jag knappt har någonting att äta till morgonmål i morgon. Övervägde att traska tillbaka men tror jag nöjer mig med en massa frukt och knäckebröd på morgonen. Måste bara minnas att köpa i morgon.

Inga stora katastrofer men några saker som nog gjorde min dag lite jobbigare än normalt.


Uppdate: Fixade just toalettborsten, känner mig stolt över att jag skruvade fast den igen. Den var alltså inte sönder egentligen utan borsten bara hoppade av skaftet...

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar