torsdag 10 december 2015

Vinterlista

Det känns som att jag snor en massa listor av Jenna, men de är så bra och roliga. Var så goda!

Vad är det bästa med vintern? Jullovet och julen överlag. Då det är mellan 5 och 10 minusgrader och en dryg halvmeter snö, att då plumsa igenom den på en promenad med en hund som är löjligt glad över snön.
Vad kommer du äta i vinter? Inte någonting speciellt tror jag, men vintern är ju raclette och fondue tider... Mums!
Vad kommer du dricka i vinter? Te i mängder, lakritste.
Vad kommer du lyssna på? Podcaster, kolla gärna in vilka jag lyssnar på här.
Vilka är dina bästa julpyssel-tips? Egengjorda julkort är alltid en klassiker jag gärna skulle satsa mera på. Och dörrkransar av granris eller lingons tycker jag är jätte fina.
Hur kommer du fira jul? Med traditionell julgröt på dagen och med sedan hemma i Grankulla på kvällen med middag och julklappsutdelning.
Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan? Försökte komma igång med läsandet till studentskrivningarna igen, stressade över skolan och de sista kurserna och räknade dagar jag hade kvar i gymnasiet, kvar till bänkskuddardagen.
Vad läser du? 
Vad tittar du på? Paradise Hotel som tar slut nu, inga andra serier riktigt mest YouTube.
Vad var bäst med hösten? Att börja studera journalistik tror jag, och allt vad det förde med sig. Och så måste jag även säga att det har varit fantastiskt att utvecklas så mycket tillsammans med Patsy under hösten.
Vad var sämst? Jag har haft ganska mycket jobbiga stunder då jag har fått jobba med ångest och panikattacker, något jag skriver väldigt lite om här. Och fortsättningen på Jonathans arméår har inte heller varit en dans på rosor alla gånger.
Vad har du för vinterplaner? Det blir mycket studier, skolans eget redaktionsprojekt och mot slutet av vintern den första praktiken. Men även ett långt jullov med kära varelser i min närhet.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar