fredag 11 december 2015

Det blev en bra sista dag

Då jag vaknade idag, alltför tidigt kändes det som, var jag inte alls taggad på skolan. Jag hade hört skräckhistorier om andra som redigerat sina radioinslag igår, som trots att de haft både manus och speakar klara och jobbat fyra timmar inte var nöjda. Jag hade varken skrivit mitt manus eller bandat in mina speakar, och jag hade tre timmar på mig. Sedan var det dags för genomgång. Men jag jobbade effektivt och allt gick bra, efter två timmar var jag klar och sista timmen finslipade jag och fick det tre minuter långa radioinslaget att fungera. Den här veckan har vi haft en radiokurs hela veckan, vi har läst nyhetstelegram och den stora uppgiften var att spela in en intervju, speakar och bakgrundsljud och klippa ihop till ett 2-3 minuters inslag. 


Trots att det verkade vara riktigt bra mat i skolan kände klassen att vi måste fira lite att det var vår sista skoldag och att vi nu kan säga jullov (om vi för en liten stund glömmer deadline för hemtenten om fem dagar). Så vi vandrade iväg till Senatstorget för att titta på den söta julmarknaden där. Vi åt varsin burgare och drack glögg under den blåa himlen. Så gjorde vi någonting som gjorde mig så glad, det gjorde lite min dag. Vi åkte karusell! En äkta gammal, så fin med stämningsfull musik. Vi var fyra som åkte, ingen är kanske förvånad över att jag var en av de fyra. Men trots att man snart ät 20 år gammal får man bli löjligt glad att sitta upp på en karusellhäst och åka runt runt. 







Nu ska jag vila någon timme och sedan ta mig in till stan igen, det är StudOrgs julfest som gäller. Är allvarligt inte så ivrig, jag är den enda från klassen och jag känner mig för trött för att orka festa. Tror det blir en kort kväll för mig, åker mest dit för att jag medverkar i gulisarnas julspex. Och imorgon ska det skrivas på tenten så jag kommer att ta det lugnt. Egentligen känns den egna sängen runt klockan nio betydligt mer lockande men det blir nog bra i alla fall.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar