fredag 14 september 2018

Ingefära

Trodde ni att det var slut på djurinläggen då jag flyttade till Uppsala och slutade jobba med djur? Det trodde jag i alla fall, men det visade sig att det gick bara lite mer än en vecka innan jag hade lurvigt besök på rummet. Här i området där jag bor finns nämligen en katt som också bor här och är lite av en kändis bland studerandena. Han heter Ingefära och har till och med en egen fanpage på Facebook. 


Det var en regnig måndag och då jag kom in i min byggnad låg han nedanför trapporna och skyddade sig från regnet. Eftersom jag hade läst om honom på Facebook gick jag fram och hälsade på honom lite snabbt. Men då jag började gå upp för trapporna till min våning följde han bestämt efter mig och skulle sedan bestämt in i min korridor, och då jag gick till mitt rum skulle han in där också, utan att tveka. Jag gav honom lite vatten som han gladeligen drack av och lade sig sedan i min stol och tog en tupplur.


Han var inte världens mysigaste, ingen famnkatt eller så, men tog nog emot lite kliningar. Dock tyckte han inte alls att den ena timmen jag var hemma var tillräckligt. För jag tänkte att jag inte kunde lämna honom i mitt rum då jag gick för att äta middag med några kompisar. Han ville inte alls gå ut och om jag försökte närma mig honom började han jama, fräsa och hugga mot mig. Till slut fick jag dock utschasad honom ur mitt rum. Ur korridoren lyckades jag dock inte få honom så lämnade honom att sova på soffan där. På något sätt kom han i alla fall ut, för när jag kom tillbaka på kvällen var han inte kvar.



Alltid lite kul och mysigt med djurbesök!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar