lördag 27 augusti 2016

Sådan är jag...

På restaurangen...
Jag äter hamburgare eller någonting dyrt som typ räkor eller en fin biff. Vi har diskuterat det med Jonathan att jag gillar sådant som inte kostar någonting och är typ skit och sådant som är fint och dyrt, väldigt lite där emellan.

På stranden...
Jag simmar, spelar spel, rör på mig. Jag klarar inte av att ligga stilla. Om jag gör det så läser jag, men helst vill jag typ spela volleyboll eller om det är varmt i vattnet leka där med typ bodybords.

På krogen...
Jag sitter helt vid ett bord med några goda vänner och pratar, är inte typen som dansar mycket.


På efterfesten...
Vet faktiskt inte om jag varit på någon ordentlig efterfest, men det beror på. Antingen är jag trött och lite småsur eller så har jag roligt och syns och hörs mycket.

En hel dag hemma...
Kollar på YouTube, bloggar, läser, tränar osv. Om jag har en hel dag utan några planer så brukar jag sällan försöka hitta på program med någon annan. Sådant vill jag ofta planera i förväg, är ganska kass på spontanitet även om jag skulle vilja vara bättre. Och så har jag sällan en hel dag utan NÅGOT program så de dagarna brukar jag ta det ganska slappt.

I ett förhållande...
Antagligen ganska jobbig och ställer en hel del krav, blir ledsen ganska lätt. Men samtidigt är jag ganska förlåtande då det handlar om någon som verkligen betyder mycket och så är jag även en väldigt omtänksam person. Jag ser hellre att jag själv blir sårad och mår dåligt än att någon annan gör det, det är ingen bra egenskap jag vet.

4 år gammal bild

På morgonen/kvällen...
På morgonen vill jag stiga upp tidigt, eller i alla fall vakna. Sedan kan jag ligga länge i sängen men jag vill vara vaken jag får stress av att sova länge för då missar jag hela dagen. På kvällen är jag oftast ganska trött, och jag vill gärna mysa, fast det vill jag dygnet runt.

 <3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar