tisdag 19 juli 2016

Västis goes Pokemon Go

Ingen som hänger med lite i vad som händer i världen kan ha missat mobilspelet Pokemon Go. Spelet där du ska gå omkring och leta up Pokemons i verkliga miljön. Ni kan Googla om ni inte vet och vill ha mera information. Grejen är i alla fall det att det skulle skrivas en artikel om det här förra veckan. Då hade spelet inte ännu lanserats i Finland men det skulle tydligen lätt och inte olagligt gå att fixa sig till det. Vi lyckades inte med någon telefon dock. Men under veckoslutet släpptes det i Finland och nu har nästan hälften av oss laddat ner det och vi är lite knäppa faktiskt. Jag kan meddela att jag efter typ ett dygn är fast och vill fånga fler och fler. Många frågor ligger ännu öppna och ingen av oss är ett proffs eller har svar på frågorna. Men under lunchpausen, då vi åker bil (OBS inte då man själv kör), sitter på kaffepaus och till och med framför datorn söker vi Pokemon. 



Det verkar bo en i mitt arbetsrum. Fångade Drowzee igår där, den sitter i hörnet på datorskärmen. Efter en stund kom samma Pokemon tillbaka på samma ställe, jag fångade in den igen och hade plötsligt två, sålde bort den ena. Efter en stund dök samma upp på samma ställe ännu en tredje gång. Fångade en och undrade om den kommer att dyka upp varje dag eller vad då. Och gör jag någonting med flera Pokemon av samma sort? Visst vissa är kraftfullare än andra men ska jag då sälja bort den svagare eller? Och hur fungerar egentligen kartan, hur ser man åt vilket håll man ska gå? Vi är nybörjare men Pokemonhetsen sprider sig definitivt på redaktionen.



Artikeln har inte ännu kommit upp men den är på väg och nu ska det bli både bild och videomaterial av oss som jagar Pokemon.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar