onsdag 6 juli 2016

Bag – River Island

Som jag nämn tidigare gick vi in i ett par butiker i Tallin. Jag köpte hem en ny väska från butiken River Island. Har känt att jag gärna skulle ha en stor snygg handväska att ha på jobbet och vissa dagar i skolan under skolåret. Så hittade jag denna på REA för bara 23€, tyckte den var en fin färg, chill men ändå snygg och rymlig så jag inte har problem att få datorn och sådant att rymmas. Dock har den bara ett stort fack men det gör egentligen ingenting tycker jag, har ändå allting löst oftast och telefonen har jag i handen.

Den är lite ljusare blå i verkligheten än på bilden, ser mera turkos ut här. Lite ljusare.


Den var på extra REA för att det är ett litet fel i ett av de här "gångjärnen" i axelbanden. Ingenting man märker, och bara det håller så är jag nöjd.


På sidorna finns prydnadsdragkedjor, som oftast lutar inåt så att väskan blir mera triangelformad. Men har man riktigt mycket akter går dragkedjorna att öppna och då blir väskan större.

Inuti är det lite som ett filttyg i turkos färg. Den har ingen dragkedja utan knäpps bara med ett spänne i mitten. Man jag har ändå inte upplevt att den skulle vara för öppen, den viker in sig så mycket runt kanterna.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar