tisdag 19 juli 2016

Två månader senare

för över två månader sedan fyllde jag 20 år. Hade nog tänkt visa upp vad jag fick i present, men så var det krångel att få bild på allting så det sköts upp. Jag har inte bild på allting nu heller men jag tänkte att nu tar jag och lägger upp det här i alla fall.

Jag fick världens finaste kylväska, ja det är en kylväska. Med remmar som gör att du kan bära den i handen och ha som en ryggsäck. Och så har den även fack på utsidan som gör att man kan ha saker där som inte är inne i kylväskan.



Fick tre olika sorters te, två fanns inne i kylväskan och det tredje fick jag skilt. Ahomansikka, salvia och after dinner. Alla riktigt goda, ahomansikka som är favoriten är redan slut.

I kylväskan fanns också två cider och en cooler (har lärt mig att det heter så).


Samt en påse chips, både chipsen och dryckerna har jag förtärt.

SÅ fick jag ett väldigt gulligt och fint armband från Ted Baker. Det är i roséguld och har en liten rosett.


Ett presentkort till ett café/lunchställe i närheten. Har inte testat det ännu, ska göra det då jag flyttar tillbaka till Helsingfors igen.

Mamma lät göra ett halsband av pärlor jag samlat sedan jag föddes, fått i födelsedagspresent och julklapp och så. Väldigt fint.

Låset är en liten rosett med en röd sten, så fint att man ibland vill ha det framåt för att det är en så fin del av smycket.

En gul fin klänning som kommer att vara perfekt till hösen då sitsarna börjar igen. Trots att jag inte är gulis mera.

Öppen i ryggen, insåg inte att jag hade på den snett så att det ser lite dumt ut men jaajaa.


Tack <3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar