onsdag 20 juli 2016

Klänning byxor shorts

På söndagen åkte jag in till centrum för att köpa byxor. Jag köpte byxor. Men fick med mig lite annat från REAn på Gino Tricot. Är väldigt nöjd med plaggen.

Den här klänningen som är lite maritim tyckte jag var helt galet söt, och den hängde ensam med en massa andra reaplagg. Kollade pris och storlek, tänkte att den kan vara lite för stor, men så såg jag att den kostade ynka 5€ så jag bestämde mig för att testa. Och den passade riktigt bra, hade kunnat vara lite mindre men absolut inte så att det stör eller syns. Märkte ändå att den var sönder vid dragkedjan, tyget var sönder. Men jag tänkte att det kan jag sy och den är så billig. Vid kassan sade hon att visst märkte jag att den är 25€ och inte 5€, att tvåan på prislappen slitits bort. Så sade jag att den var sönder och att jag nog inte köper den om den kostar 25€, hon funderade en stund och bestämde sig sedan för att jag nog kan få den för 5€. Hemma sydde jag den och nu märks det inte att den var sönder.

Den är öppen i ryggen, vilket jag tycker är väldigt fint.

Det här är nog min favorit av det jag köpte, kan lätt tänka mig ha den här någon dag på jobbet och på diverse kräftskivor i sommar.

Ett par chockrosa träningsshorts följde också med. Mest för att jag hittade dem under en 5€ skylt och provade och tänkte att ja träningsshorts behöver man väl alltid. Provade dem nog. I kassan fick jag veta att de varit under fel skylt och kostade egentligen 10€, orkade inte bråka då jag redan bråkat med klänningen och köpte dem i alla fall. Men skulle inte ha köpt dem om jag vetat priset från början. Men som sagt de blir bra nu då jag springer omkring här i Hangö.



Och så byxorna. Även de på REA, för 10€. De är blågrönturkosa, kan inte riktigt beskriva färgen men bestämde mig för dem då de inte hade de jeansen jag egentligen letade efter. De hade ganska lite jeans tycker jag, men de här var bra och ju sjukt billiga. De är lite tighta nu men jag vet att dessa byxor stretchar otroligt och att de är passliga efter några få användningar. Har lite problem med att ett par jag köpt från Gina att de blivit lite för lösa då jag använt dem, lönar sig att köpa så att de känns lite tighta och sedan kommer de att sitta riktigt bra.




SÅ gick jag även in på Stockmann och köpte Nipple Covers i silikon, som kan användas flera gånger. För att kunna ha klänningen jag köpte nu och den jag fick i födelsedagspresent, samt andra klädesplagg med urringningar, ryggar eller axelband som inte går med en vanlig bh. Testade dem till båda klänningarna och de fungerar riktigt bra.

Kan vi tänka en liten stund på hur bra fotograferingsmiljöer vår terass och gård här i Hangö erbjuder, och det faktum att jag till varje outfit bytte skor så att de passade.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar