söndag 3 augusti 2014

Tävlar med scouting

Gissar ni vad jag kommer att säga? ÄLSKAR MTM! Nej men seriöst, kvällen och natten i Hangö var hur kul som helst. Tänk att det finns så härliga människor. Tänkt att dessa människor är valda ganska på måfå och tänk att dessa människor kommer överens så här bra. Det känns lite tomt att vi inte vet när vi ses nästa gång, vi ska så klart ha fler myskvällar. Och föröka få alla att kunna komma. Men ja vi vet inte när. Och ja så tänkte jag att är det några människor som tävlar i härlighetsgrad mot scouter så är det mtm människor. Kanske inte de vinner helt ändå, men riktigt riktigt bra och härliga är de ändå.

Och Anas gardenparty igår var kul det med. Jag var inte så ensam som jag hade trott då jag var enda syskonet som kunde komma. Och så körde jag hem ensam i natten. Första gången ordentligt körande i mörker. Tänk att jag har haft körkort en månad. Och gissa vilken månad? Den ljusaste månaden. Nu börjar körandet i mörkret som vi har här hela resten av året. Idag ska jag köra tillbaka Junttis bil till Porkala och sedan är veckoslutet med bil över. Kul och frihet har det varit.

Jag blev sur på att kameran inte ville fokusera och ta bild så jag började visa miner åt den och gick närmare, plötsligt tog den en bild...

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar