fredag 8 augusti 2014

Bibliotekstankar

Hejssan! I sommar har jag gjort en massa kul, men även suttit och läst en hel del. Och ibland är det inte alltför lätt att koncentrera sig på de där sidorna, hur intressant det än är.  Och jag har hunnit samla på mig en hel del intressanta tankar (nej det är inte de här att borde jag dricka nu? Hur många sidor är nästa kapitel? Vad ska jag äta till lunch idag?) och jag tänkte dela med mig av.


  • Jag verkligen HATAR då folk hoppar/skakar med benen. Jonathan gör det. Viveca gör det. Och jaah på Sellos bibliotek satt jag före lunchen vid en glasvägg och vet ni vad? PÅ andra sidan den glasväggen satt en kille och skakade på sina ben så in i norden. Alltså gissa och jag kunde koncentrera mig, och det var ännu så att jag bara i ögonvrån såg hur något rörde sig och så drogs ju blicken dit. Blev så störd några gånger att jag bara automatiskt tittade upp argt. Vilket resulterade i väldigt pinsamma situationer av ögonkontakt...
  • Man vet aldrig hur det kommer att vara. Kommer det att vara skitvarmt så att man börjar må illa eller kommer de ha så bra luftkonditionering att man nästan behöver långbyxor.

  • 4 stycken 5 sidors kapitel är betydligt roligare än två 20 sidors.
  • Jag längtar till nästa sommar. Jag vill scouta, jag vill sola och läsa romaner och hopplösa kärlekshistorier och skvallertidningar, jobba, kommer att ångra att jag någonsin sagt att jag vill jobba men skit i det, och jag ska så se till så att vi har kontakt med MTM människorna och ses mycket, varannan gång Hangö varannan gång huvudstadsregionen. Och ja vi kommer att ses även under andra delar av året, men antagligen inte lika mycket som under sommaren... Snyftar lite då jag tänker på det. Eller mitt eget lag går ju i samma skola och Anton ser jag i scoutsammanhang eller på fest, men när ser jag hangömänniskorna?! Men det är lugnt vi ska nog ses.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar