söndag 31 augusti 2014

Smet i fejset

På fredagen var jag på bio med Juntti, kollade på den finska filmen Kesäkaverit som är inspelad i Hangö. EN riktigt bra film faktiskt och så roligt då man hela tiden satt och kände igen alla ställen och tänkte på vad man själv gjort där, jag har inte gjort något hemskt där men jag har ju rört mig där en del. Före filmen åt vi på Chico´s och sedan hann vi även gå lite i butiker. Och Anttila hade slutförsäljning, och där fanns inte just något men hittade i alla fall lite smink för ett väldigt bra pris.

Först en mascara från Rimmel London,"Scandal eyes, Show off"

Kan faktiskt inte hålla med om att den ger en speciellt wow effekt på ögonen. Jag tycker det kommer jätte lite mascara ur den hur mycket jag är försöker, men visst färgar den för det. Men inte något skandal eyes, mer liksom en vardags mascara då man inte vill ha så mycket smink. 

Borsten ser ut så här med en liten plupp på ändan, egentligen är det bara stråna som är kortare där emellan men ändå. Jag tycker den är helt okej, den lilla plusen är perfekt att sätta mascara på undre fransraden, men jag är inte världens största vän av mascaraborstar som är så där hårda, jag vill gärna ha mjuka hår på dem.

Den andra produkten är en foundation från Maybeline New York, "Super Stay, Better Skin". Har länge tänkt att jag skulle vilja testa en foundation, för jag har faktiskt aldrig haft en, jag sminkar mig så lite. Hoppas ni inte blev alltför chockade. 

Jag gillar nog den, täcker bra och så, men antagligen är det bara jag, jag skulle inte kunna ha den till vardags. Jag tycker att jag plötsligt ser så jätte face ut och bara hatar det, och jag har så pass bra hy att jag inte tycker att jag behöver det. Med ett lager solpuder på foundationen blev det helt okej, så det hade jag på igår. 

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar