måndag 25 september 2017

Bara två dagar jobb – fullt upp i alla fall

Jag är sjukt taggad inför den här veckan, har en massa program men det allra mesta är riktigt roligt. I dag har jag jobbat fyra timmar och varit och träffat en kund inför veckoslutet. Kommer skriva mer om den sedan, helt underbar! Nu ska jag riktigt snart efter en liten paus hemma ta mig till min stamkund Affe för att rasta honom igen och rakt därifrån ska jag åka för att träffa Kyllis. Planen är främst att åka och klättra lite och före det få i oss någon sorts mat. Sjukt länge sedan jag klättrat men tillsammans med Kyllis kan det ju inte bli annat än kul. Ja tungt också så klart, men det ska det väl vara.

I morgon har jag skola först klockan 14 men trots det har jag tidig väckning. Redan 8:30 ska jag vara för att träffa en kund med två taxar jag ska sköta torsdag till söndag den här veckan. Därifrån ska jag vandra iväg mot Kronohagen för att ställa upp på en intervju. Det är cancerstiftelsen som ska intervjua mig om att jag under sommaren ringde och samlade månadsdonatorer åt dem. Och redan en halv timme senare ska jag faktiskt vara på skolan för spexövning. Det har börjat och jag kommer att ha en hel del övningar som är specifika för mig, som den här till exempel. Berättar mer om spexet senare i veckan. Så har jag som sagt skola och även rastning av Affe.

På onsdagen har jag jobb igen, fyra timmar på Gainer och sedan på eftermiddagen har vi spexövning för hela gänget. Eller det är en sångövning, som ju inte är det jag gillar mest i teatersammanhang men det är ju också viktigt och måste övas.På torsdagen inleder jag sedan dygnspass skötseln av två taxar och då har jag även föreläsning i min översättningskurs. På eftermiddagen ska jag faktiskt få agera modell åt Matilda som är helt galet bra på att fotografera. Det blir spännande, men ännu mer spännande är det att jag på kvällen ska åka iväg till Evitskog för att kolla på och provrida en häst som jag eventuellt ska börja hyra.

På fredagen har jag skola på morgonen och har tänkt gå på ett träningspass på eftermiddagen. Så mycket andra planer har jag inte, men det lär ju bli en hel del hundmys då jag bor hos taxarna. På kvällen ska jag dessutom rasta hunden jag var och hälsade på i dag. Och honom rastar jag även lördag morgon. För veckoslutet har jag egentligen inte speciellt mycket planer, har tänkt mig en springtur och så måste jag antagligen göra lite skolarbete då också. På söndagen blir det återigen spexövning och på kvällen scoutmöte.


Sällan har ett inlägg om veckans planer blivit så här långt. Men det visar ju bara att jag har mycket att göra, och många olika saker.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar