onsdag 15 augusti 2018

Snurr i huvudet

På måndagen var jag hela dagen i Porkala med Vili, för att sedan mot kvällen kunna möta upp Ana och Pete på Borgbacken. En kväll på nöjesfältet, som var så gott som tomt på människor. Vi köade knappt någonting, åkte alla maskiner vi ville och utforskade de nyare delarna av parken vi inte upplevt tidigare. Åt självklart på Lintsiburger och blev alldeles yra i huvudet vid tillfällen.


Det var en riktigt rolig kväll, nog är det bara så roligt och galet att åka runt i maskiner som får en att bli lite rädd, känna spänning och det där pirret i magen.


Några spel hann vi också med och som kronan på kvällen testade vi vår lycka i godislotteriet. Vi var de enda som tävlade, valde två platser det vill säga sex siffror och på den minimala chansen råkade vi vinna en hel drös med godis. Ingen hade räknat med det, alla var säkra på att vi inte vinner men då ljuset stannade på Petes bricka var spontana reaktionen att vi alla tre började skrika. Så skrattande åt vinsten och vår reaktion gick vi lyckliga ut från parken. Kom hem med godis, ett leende på läpparna och ett huvud som snurrade sedan då jag lade mig och stängde ögonen.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar