onsdag 29 augusti 2018

Mobilbilder från sommaren

Jag har inte tagit så mycket bilder med min telefon i sommar, har faktiskt mest fotat med kameran. Men tänkte ändå visa några bilder från sommaren, i en icke korrekt ordning. Märkte att mest är det ju hundbilder, och om man räknar med bilderna på andra djur är det så gott som alla.

EN söt svanfamilj en eftermiddag då jag åkte till Tvärminne för att förbereda inför att Natte skulle sova där. Ganska skrämmande fåglar men vackra och så söta ungar.

Hertta som jag vaktade mitt näst sista veckoslut i Finland. Hon fick något ryck och villa absolut stå på stenen och kolla länge, ganska ståtlig.

Chilis sista dag då vi tog ut honom i parken för att han skulle få vara ute och även kissa. Älsklingen.

Rodhesian ridgeback hundarna Skipy och Bibi, den lilla Bibi bara fem månader gammal och ett riktigt busfrö. Vuxna Skipy var en helt underbar hund, så lugn och snäll.

Vili som hälsade på korna på Sottunga.

Baba som tagit sig ett ordentligt lerbad, hela hästen var helt täckt i lera, suck.

Under de varma dagarna då vi en kväll orkade gå till sandgropen med Vili och han äntligen fick simma lite.

Från seglatsen då jag bara skulle skicka att jag inte kan hjälpa Battan den här helgen föjag är och seglar, och det blev en ovanligt tuff bild. Bilden är dessutom tagen genom minigrippåsen, vilket orsakade det suddiga i bilden som gör att det ser lite ut som att det fanns fukt på linsen.

Ett av fåren vi hittade på seglatsen och fick mysa med!

EN ovanligt fin morgonpromenad i Hangö innan jobbet.

När Baba hade symptom på kolik och skulle ta det lugnare tog vi en skrittur barbacka, och hon var inte alls med på att bara ta det lugnt i dag.

Bella, som var en av hundarna jag skötte ett veckoslut i juli.

Avslutar med en selfie från bilen innan jobbet, en av de få gångerna jag faktiskt hunnit koka te åt mig och dessutom kommit ihåg att ta med termosen och den inte blev på bordet i tamburen.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar