torsdag 23 juli 2015

Business och kaos på golvet

Okej jag har en massa små grejer jag vill berätta i bloggen men de är alla små och löjliga och egentligen helt obetydliga så därför gör jag dem till ett inlägg med en massa smått onödigt.

Jag har ett sår på mitt högra mittfinger, på fingerspetsen. Det gör att det gör ont att skriva på datorn med det fingret, och ja jag skriver med alla fingrar tror jag i alla fall. Med det skriver jag i alla fall.

Jag har tjänar pengar på att sälja mina gamla gymnasieböcker. Trodde aldrig att det skulle gå så här bra, över 200€ tjänade på att sälja böcker som alla är under 10€ styck. Och ett tips, släng inte era böcker, sälj dem, det finns människor som vill köpa dem. Och vill ni sälja uppgiftsböcker går det att göra uppgifterna i ett skilt häfte så att boken går att återanvändas. Jag säljer halvt ifyllda böcker och de går också åt men till ett betydligt billigare pris.

Imorgon åker jag på scoutläger. Jag har varit nervös för packandet i månader. Men nu då min väska inte ens ser jätte omöljig ut att få fast och det enas som saknas är handduk, ett schampo och två bikinis känns det rätt bra. Ja, och så måste jag få in tre läskflaskor i min materialväska, det kan bli lite svårare men ska väl gå det också. Och jag har inte mer än tre väskor, en stor där jag har mina saker. Min tältpåse som jag har lagt bland annat liggunderlag och dyna i tillsammans med tältet och så en väska med material till programmen jag är ansvarig för. Och den sista tycker jag inte att räknas eftersom det inte är mina saker jag själv behöver på lägret. Jag tycker jag får känna mig stolt.

Min datorladdare är sönder igen så nu ska jag köpa en riktig. Det är lite dyrare men sedan kommer den antagligen att hålla också, och det gör ju inget om jag skaffar en ny dator i något skede,d å har jag färdigt två laddare till den. Men det bli efter lägret, och jag ska använda min andel av gymnasieböckspengarna till att köpa den.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar