tisdag 29 oktober 2013

Upplysningar

Nu tänkte jag berätta en del. Min blogg har som ni säkert märkt ändrats lite.
Den första ändringen är ju språket, jag bloggar numera enbart på svenska igen. Det var inget jag direkt bestämde, det bara blev. Det gled ditåt hela tiden, det kändes till slut mest bara jobbigt att då jag skrivit ett inlägg ännu börja översätta det. Så tänkte jag att kanske jag skriver ett inlägg om dagen tvåspråkigt. Gjorde det en tid men så fanns det dagar då det inte blev så, och nu är det enbart svenska igen. Haar funderat och nu är beslutet gjort, och jag trivs.

Samma tid på året, några år tillbaka

Det andra är så klart att jag bloggar oftare, fler gånger om dagen. Men om ni har varit extra skarpa har ni märka att jag den här veckan inte skrivit mobilinlägg som det tyvärr blev då jag beslöt att blogga oftare. Nu har jag nämligen börjat med att på kvällen skriva färdigt ett inlägg, som jag sparar som utkast, på datorn. Och sedan bara publicerar jag det via telefonen. Och det känns bra tycker jag. Det är lite extra jobb, men samtidigt vill jag ha en blogg av bra kvalitet med så lite mobilinlägg och -bilder som möjligt. Så det gillar jag. Idag ska jag ändå inte skriva ett färdigt inlägg, eftersom jag slutar 12 så behöver det inte komma ett inlägg medan jag är i skolan. Smarting här hej.

En varelse som det inte finns någon gräns på hur mycket jag älskar! Ingen kan ju låta bli att gilla vårt lilla charmtroll!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar