fredag 4 oktober 2013

Mejlet!

Jag fick svar! Svaret var positivt! Jag får delta! Okej jag ska förklara allt. Jag såg en Facebook grupp med namnet ledarstadsmanöver Amazing Race. Och då bara vaknade mina tankar. Amazing Race! Vet ni hur mycket jag gillar serien? Helt otroligt mycket, en av mina stora drömmar är att en dag själv få tävla där. Men tyvärr måste man vara amerikansk medborgare. Och när då jag ser ett scoutevenemang med temat Amazing Race förstår jag ju bara att JAG MÅSTE MED!

<3

 Men så var det det här problemet att jag inte är ledare riktigt ännu. Utan först om 71 dagar. Och tävlingen är om två veckor, jag måste få vara med! Så mejlade jag och frågade om det skulle vara möjligt att jag fick vara med. Ett riktigt gråtmejl om hur mycket jag gillar Amazing Race och så vidare. Och här har jag nu gått i ett och ett halvt dygn och varit nervös och väntat på svaret. Och så kom det.

Amazing Race wants me!

Och JAG FÅR DELTA!!! Kunde nästan inte hålla mig från att skrika ut av glädje då det svaret droppade in, men jag behärskade mig eftersom jag satt på en filosofilektion. Men i alla fall, jag ska delta i Amazing Race, nästan i alla fall... Enda villkoret var att mitt par måste vara minst i roverscoutålder och det är lugnt. Fatta att vi kommer att springa omkring i Helsingfors och leka Amazing Race, och man är i par så som det är på riktigt, och antagligen får vi ledtrådar och allt det där. Ni kan inte fatta hur lycklig jag är!

Snälla gör en Amazing Race Suomi om några år och jag ska med!

Och nu har jag skrivit om det här hit så nu kan jag antagligen inte mera använda det som ett speciellt påstående om mig i diverse lekar och spel där man ska gissa vem det är. Jag brukar ha att jag vill tävla i Amazing Race och jag är kanske inte typen som man först tänker att det skulle kunna vara så den har varit ganska bra. Men i alla fall, den femtonde smäller det hårt!
<3 : Madde



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar