måndag 28 oktober 2013

Det kunde gå längre

Skrev nyligen ett inlägg om Onepice för hundar. Nu har jag hittat någon som är i samma klass som det. För hästar. Nämligen färg, som man kan måla sin häst med.


De finns i alla olika färger och ska användas till exempel till maskerader. En helt rolig ide, men ändå känns det fel på något sätt. De är ju nog helt ofarliga och går bort lätt, men ändå. Det verkar bara så konstigt att vi klär ut våra djur hur mycket som helst, och vi har ingen aning om hur det är för dem. För de kan inte berätta att de inte gillar det.


 Jag vet inte riktigt hur jag är inställd till det här, det är ju helt roligt att göra det ibland. Men så känns det samtidigt så fel. Nej, man måste ju få bestämma själv över sin häst, eftersom hästen inte själv kan bestämma. Och då är det just det här att man inte kan veta hur det är för hästen, så kanske bäst att ta det säkra före det osäkra. Onödigt skulle det ju vara att få den att må dåligt med något så här onödigt. Men jag säger inte att jag aldrig skulle lägga något sådant här på min häst om jag hade en. Men jag skulle nog fundera en hel del före jag målade in hela hästen.

Vad tycker ni? <3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar