måndag 26 februari 2018

9

Den här förmiddagen har jag startat med lite jobb med kandidatavhandlingen. Nu kan jag äntligen börja jobba med resultaten! Så småningom ska jag gå på ett kettlebellpass, första gången på länge och på kvällen blir det sits med after ski tema. På grund av kvällens festhar jag inga planer för förmiddagen i morgon. Ingenting före klockan 14 då jag ska på föreläsning. Sedan var det egentligen tänkt att vi skulle ha ett planeringsmöte för en fest i maj, men nu blev det flyttat till söndagen så jag tar och tränar ett lätt pass i stället.

På onsdagen ska jag fortsätta med skolarbete, jobb med kandidatavhandligen samt måste jag börja skriva på en essä. Jag går en kurs som heter TV-forskning och -historia, som är uppdelad i två delar som namnet säger. Och nu ska vi i båda delarna skriva en essä på 10 sidor. Alltså sammanlagt 20 sidor kursessä. Måste säga att jag faktiskt inte riktigt förstår då det i instruktionerna står att en essä för en 5 studiepoängs kurs är 10 sidor lång, men nu ska vi skriva två sådana för 5 poäng. Suck. Men ja, sedan ska jag gå ut med Både Totti och sedan även Chili. På kvällen blir det sedan teaterövning, vi börjar komma någonstans nu, replikerna börjar så småningom sitta och allt sådant. Fem övningar kvar, het galet.

På torsdag blir det träning, föreläsning och sedan ska vi på Marthornas matlagningskurs med J-Komm. Skoj, även om jag inte är en matlagare, men gratis middag i gott sällskap. På fredagen riden jag, ska försöka lämna bilen i Porkala och sedan komma till stan för vår traditionella blini kväll för att fira Natte som har födelsedag i dag. Tanken är sedan att jag åker med Ana och Pete tillbaka till Porkala på kvällen för att sedan vakta Vili resten ev veckoslutet. Jag kommer att rida lektion på lördagen, träffa Kyllis, kolla Melodifestivalen och som sagt planera festen.

Kylan och snövädret bara fortsätter, på samma sätt som min ständiga trötthet.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar