måndag 12 februari 2018

12–18 Februari

Den här veckan börjar jag i Porkala, känns på något sätt som att veckoslutet blir så mycket längre om jag vaknar någon annan stans än hemma. På förmiddagen åker jag via Drumsö för en rastning, sedan ska vi gå på loppis med Louise och så har jag ytterligare två rastningar under eftermiddagen. På tisdagen är det ju fastlagstisdag och jag har inga tydliga planer för dagen, men det blir väl pulkabacken och så får man se var man hamnar.

På onsdagen har jag två rastningar och teaterövning på kvällen, och så ska jag försöka få in en del jobb med utbytet eftersom anmälan stänger på torsdagen. På torsdagen har jag som vanligt också lång föreläsning. På kvällen ska vi gå på teater med J-Komm. Det är generalrepetitionen av deras egna musikal "Stockmann, Stockmann".

Fredagen är faktiskt tom än så länge, men det lär ju inte förbli så. På lördagen ska jag passa en hund hela dagen, tills att det på kvällen är dags att fira Louise födelsedag. Och övriga planer för veckoslutet har jag inte.

Jag vet inte om ni gillar dessa inlägg där jag berättar vad jag ska göra under veckan, men jag gillar själv at skriva dem så mycket att jag nog kommer fortsätta med det.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar